«سراج 24» گزارش می‌دهد؛

پا پس کشیدن اصلاح‌طلبان از وعده‌های انتخاباتی/ "مجلس تا حدی می‌تواند مطالبات اقتصادی را بهبود بخشد"/ شیرزاد: مردم از ما خواست سیاسی دارند!

نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی می‌گوید که مجلس نمی تواند در حوزه اقتصاد همه چیز را تغییر دهد. او گفته که رای‌دهندگان بیشتر مطالبات سیاسی دارند!

به گزارش «سراج24»٬ احمد شیرزاد نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی طی یادداشتی در روزنامه آرمان امروز با اشاره به مطلبات اقتصادی مردم از نمایندگان مجلس نوشت: باید اذعان داشت که بعید به نظر می‌رسد رای‌دهندگان به این مساله توجه نداشته باشند که یک مجلس نمی‌تواند زمین و زمان را به هم بدوزد و همه‌چیز را تغییر دهد.

او گفت که [مجلس] تنها تا حدی می‌تواند شرایط زندگی و سطح معیشت آنها (مردم) را بهبود ببخشد و از سویی مجلس تا اندازه‌ای می‌تواند مطالبات عمومی را در همه سطوح فرهنگی، اقتصادی و سیاسی تحقق بخشد و مسیر تحولات کنونی را به سمت و سویی مثبت سوق دهد.

شیرزاد با این مقدمه به مسائل سیاسی و رود کرده و چنین نتیجه گرفته که "تصور می‌رود که حضور طبقات متوسط شهری در حقیقت نشانگر خواست سیاسی مردم وعلامت مطالبات جدی مردم از مسئولان و نماینده‌های خود در مجلس دهم است."

آنطور که از متن یادداشت شیرزاد برمی‌آید٬ جریان اصلاحات در این دوره نیز به دنبال مسائل اقتصادی مردم نیست و باز هم مطالبات سیاسی که هیچ نفعی گاها برای مردم ندارد٬ جایگزین دغدغه‌های اصلی مردم می‌شود.

اخبار مرتبط